Akcija
Akcija zunanji USB 3.0 disk 500GB (2,5") Obnovljeno Akcija zunanji USB 3.0 disk 500GB (2,5") Obnovljeno 30,00€
Servis računlanikov
Prva stran Pišite nam Novi artikli Akcija Lokacija
Pregled po oddelkih
  Izbrani artikli


AKCIJA Napajalnik IBM Lenovo 90W Adapter 20V 4.5A RABLJEN

20,00€
zaloga
  Kaj je novega?


Xiaomi Mi Dual Mode brezžična miška Silent Edition bela

14,44€
dobavljivo
Vrh » Katalog » Hišna avtomatizacija » Netatmo vremenska postaja » Netatmo-VREMENSKA-PO
Netatmo VREMENSKA POSTAJA notranji modul + zunanji modul
Natisni stran
Netatmo VREMENSKA POSTAJA notranji modul + zunanji modul

Cena: 189,99€
Dobavljivost: NA ZALOGI
Šifra artikla: Netatmo-VREMENSKA-PO
Vse cene so z 22% DDV.


Glavne lastnosti WiFi vremenske postaje Netatmo:

  • Spremljanje vremena in okoljskih pogojev znotraj in zunaj objektov neposredno na pametnem telefonu.
  • Vrednotenja kvalitete zraka v prostorih z meritvijo koncentracije CO2.
  • Brezplačna mobilna aplikacija za iOSAndroid in Windows Phone naprave in spletna aplikacija za PC/Mac.
  • Namestitev aplikacje na neomejeno število klientov in spremljanje podatkov iż večjega števila vremenskih postaj.
  • Minimalistična, ergonomska in uporabnikom prijazna oblika vremenske postaje je okras vsakega doma.
  • Dodatni moduli oplemenitijo napravo z novimi merilnimi kategorijami.
Netatmo | Vremenska postaja za pametne telefone - okoljski pogoji na dlani

Vremenska postaja Netatmo je namenjena aktivnem spremljanju vremena in okoljskih pogojev znotraj in zunaj našega doma neposredno na zaslonu pametnega telefona. Na dosegu roke so nam podatki o trenutni temperaturi, vlagi, zračnem pritisku, nivoju hrupa in koncentraciji CO2. V brezplačni iOSAndroid in Windows Phone aplikaciji, so vsi pridobljeni okoljski podatki in statistika meritev prikazani v atraktivnem uporabniškem vmesniku. Največja inovacija sistema je možnost vrednotenja kvalitete zraka v prostorih, kar naprava doseže z meritvijo koncentracije CO2-ja. Povišana koncentracija CO2 izrazito slabo vpliva na počutje in delovno aktivnost, zato uporabniki ob preseženi vrednosti na svoje mobilne naprave dobijo opozorilo, da je potrebno prostore prezračiti. Vremensko postajo lahko oplemenitmo z dodatnimi moduli - merilcem dežja, merilcem vetra in dodatnim notranjim modulom in jo tako naredimo še pametnejšo.

 
Netatmo vremenska postaja | glavne lastnosti

Glavne lastnosti WiFi vremenske postaje Netatmo:

  • Spremljanje vremena in okoljskih pogojev znotraj in zunaj objektov neposredno na pametnem telefonu.
  • Vrednotenja kvalitete zraka v prostorih z meritvijo koncentracije CO2.
  • Brezplačna mobilna aplikacija za iOSAndroid in Windows Phone naprave in spletna aplikacija za PC/Mac.
  • Namestitev aplikacje na neomejeno število klientov in spremljanje podatkov iż večjega števila vremenskih postaj.
  • Minimalistična, ergonomska in uporabnikom prijazna oblika vremenske postaje je okras vsakega doma.
  • Dodatni moduli oplemenitijo napravo z novimi merilnimi kategorijami.
 

 

Netatmo vremenska postaja | popolno udobje

Vremenska postaja Netatmo aktivno meri okoljske dejavnike znotraj doma ali pisarne in jih pošilja neposredno v mobilno aplikacije na telefonu ali tablici. Pridobljeni podatki o trenutni temperaturi, relativni vlagi, nivoju CO2 in s tem povezani kvaliteti zraka v prostoru ter stopnji hrupa, nam pomagajo da zaživimo v bolj zdraven domu.

 

Netatmo vremenska postaja | dihajte boljši zrak

V notranjih prostorih preživimo 80% našega časa, a se ne zavedamo, da je zrak znotraj večkrat bolj onesnažen kot zunaj.Povišana koncentracija CO2 izrazito slabo vpliva na počutje in delovno aktivnost. Netatmo vremenska postaja aktivno meri koncentracijo CO2 v prostoru in nam pošlje obvestilo na zaslon telefona, ko so presežene mejne vrednosti. Tako nam pove, kdaj moramo odpreti okna in prezračiti prostore da bomo lahko zadihajte boljši zrak.

 

Netatmo vremenska postaja | gremo na tek

Netatmo vremenska postaja nam pomaga načrtovati aktivnosti zunaj doma. S pomočjo realno-časnih meritev zunanje temperature, relativne vlažnosti, zračnega pritiska, kvalitete zraka in profesionalne vremenske napovedi, se lažje odločimo kaj bomo oblekli, kako šli v službo in kdaj se odpravili na tekaško rundo.

 

Netatmo vremenska postaja | aplikacija

Netatmo mobilna aplikacija je na voljo brezplačno za iOSAndroid in Windows Phone operacijske sisteme. Znotraj aplikacije so nam pridobljeni podatki na voljo v obliki preglednih grafov, ki zelo nazorno prikazujejo spremembe v našem okolju tekom časa. Tako lahko preprosto analiziramo pretekle dogodke, opazujemo trenutno dogajanje in napovedujemo prihodnje. Prek Netatmo spletne aplikacije spremljamo podatke iz vremenske postaje tudi na notesniku oz. namiznem računalniku (PC/Mac).

 

Netatmo vremenska postaja | dodatni moduli

Vremensko postajo Netatmo lahko oplemenitmo z dodatnimi moduli - merilcem vetramerilcem dežja in dodatnim notranjim modulom in jo tako naredimo še pametnejšo. Na bazno enoto lahko povežemo do 3 notranje in 2 zunanja modula. Dodatni moduli se napajajo prek standardnih baterih, tako da jim lahko prosto prestavljamo po objektku in okolici, njihov domet je 100m.

     
Dodatni moduli | Merilec vetra Dodatni moduli | Merilec dežja Dodatni moduli | Notranji modul
 

Tehnične lastnosti in opis delovanja

  • Vremenska postaja Netatmo je sestavljena iz osnovne notranje oz. bazne in zunanje (outdoor) enote.
  • Bazno enoto postavimo v notranje prostore. Z njo spremljamo temperato, vlago, CO2, hrup in zračni pritisk. Napaja se prek standardne 220V električne vtičnice ali USB vhoda. Notranja enota ima vgrajen 802.11 WiFi (b/g/n, 2,4 Ghz) klient za povezovanje na splet in 868 Mhz RF sprejemnik za povezavo zunanje enote.
  • Zunanjo (outdoor) enoto uporabljamo za izvajanje meritev zunaj objektov. Vgrajen ima senzor temprerature in vlage. Na osnovno enoto se povezuje prek vgrajenega 868 Mhz RF oddajnika. Napaja se s pomočjo treh standardnimih AAA baterij, ki pri običajni uporabi trajajo 1 leto. Zunanja enota ima zelo dober domet, od notranje je lahko odaljena do 100m.
  • Osnovna enota se prek vgrajenega 802.11 WiFi klienta (b/g/n, 2,4 Ghz), povezuje na lokalno brezžično WiFi omrežje in prek njega na Netatmo cloud strežnik, kjer se vse meritve zbirajo.
  • Do meritev dostopamo prek brezplačne aplikacije za iOSAndroid in Windows Phone naprave (tablice, mobilni telefoni) in prek Netatmo spletne aplikacije za računalnike in notesnike (PC/Mac).
  • V aplikaciji lahko spremljamo natančno statistiko meritev in preverjamo sedem dnevno vremensko napoved, ki pridobiva podatke iz vodilne plačljive vremenske aplikacije WeatherPro.
  • Samodejen cikel meritev vseh vrednosti se izvaja vsakih 5 minut. Ob pritisku na vrh bazne notranje enote se izvedemeritev koncentracije CO2 na zahtevo, s prikazom vrednosti v obliki svetlobnih indikatorjev v različnih barvah na napravi. Zelena pomeni normalno koncentracijo, oranžna predstavlja mejno vrednost in rdeča prekoračeno vrednost. Ob prekoračitvi vrednosti, je potrebno prostor prezračiti. Vrednosti CO2 se na enak način prikazujejo tudi v aplikaciji, ki nam ob visoki koncentraciji pošlje opozorilo.
  • Za postavitev popolnega sistema spremljanja okoljskih in vremenskih pogojev, so na voljo dodatni notranji in zunanji moduli. Poleg osnovne notranje enote lahko tako v sistem dodamo do tri notranje module ter tako pridobimo možnost vzporednega spremljanja večjega števila prostorov (recimo spalnica, kopalnica, otroška soba). Dodatni notranji moduli imajo vgrajene senzorje za merjenje CO2, temperature in vlage, Na voljo sta tudi dva zunanja modula - za merjenje moči in smeri vetra in merjenje dežja. Dodatni moduli se na osnovno bazno enoto povezuje prek 868 Mhz RF povezave, napajajo je izvedeno prek priloženih AAA baterij, tako da module lahko prosto prestavljamo po objeku in okolici, ne glede na prisotnost el. ožičenja. Domet modulov je 100m.
  • Garancijska doba 1 leto.
 

Netatmo Weather Map

Netatmo Weather Map - pregled globalnega vremena v realnem času

 

 

Za več informacij obiščite proizvajalčevo spletno stran.
Artikel je bil dodan v katalog: torek , 13. oktober 2015.
  Prijava



Ste pozabili geslo?

Ustvari račun
  Super ugodne cene
Ubiquiti 802.11ac Dostopna točka UAP-AC-LITE
97,83€
dobavljivo
AGP PRO, d.o.o.

    Ljubljanska cesta 22
    4000 Kranj
    Telefon: 04 234 02 99
    Faks: 04 234 02 97
    E-mail: info@agp-pro.si
    Odprto: pon - pet / 8:00 - 17:00 ure