Akcija
Netatmo MERILEC DEŽJA Dodatni modul za vremensko postajo Netatmo MERILEC DEŽJA Dodatni modul za vremensko postajo 69,00€
Servis računlanikov
Prva stran Pišite nam Novi artikli Akcija Lokacija
Pregled po oddelkih
  Izbrani artikli


Netatmo PRESENCE zunanja varnostna kamera

240,00€
NI ZALOGE
  Kaj je novega?


Xiaomi Mi Dual Mode brezžična miška Silent Edition črna

14,44€
Dobavni rok: 45 dni
Vrh » Katalog » Hišna avtomatizacija » Netatmo varnost » Netatmo-notranja-kam
Netatmo Welcome je pametna notranja varnostna kamera
Natisni stran
Netatmo Welcome je pametna notranja varnostna kamera

Cena: 145,00€
Dobavljivost: NA ZALOGI
Šifra artikla: Netatmo-notranja-kam
Vse cene so z 22% DDV.


Netatmo Welcome | Revolucionarna kamera, ki prepozna obraze

Netatmo Welcome je pametna notranja varnostna kamera z vgrajeno revolucionarno tehnologijo prepoznavanja obrazov. Uporabljamo jo za oddaljeno spremljanje prostorov, neposredno v brezplačni aplikaciji na pametnem telefonu. Welcome je prva kamera za domačo uporabo, ki prepozna videne osebe. Ko kamera opazi naše domače, smo obveščeni o njihovem prihodu. Obenem nas opozori takoj, ko posname neznano osebo. Welcome je odličen pripomoček za oddaljeno spremljanje doma, vikenda ali pisarne. V vsakem trenutku lahko od kjerkoli preverime kdo je prisoten, spremljamo živo sliko z lokacije, v časovnici pogledamo pretekle dogodke in shranimo posnetke.
PPC: 203,97€ (167,19€ + DDV)  

 
Netatmo Welcome | Revolucionarna kamera, ki prepozna obraze
 

Glavne prednosti notranje varnostne kamere Netatmo Welcome:

  • Pametna notranja varnostna kamera z vgrajeno revolucionarno tehnologijo prepoznavanja obrazov.
  • Brezplačna mobilna aplikacija za iOS in Android naprave, ter spletna aplikacija za PC/Mac.
  • Welcome samodejno prepozna naše domače in nas obvesti o njihovem prihodu.
  • Kamera nas obvesti takoj ko opazi neznane osebe in tako prepreči krajo in poškodbo naše lastnine..
  • Vsi posnetki in podatki se shranjujejo le na lokalno SD kartico in se ne pretakajo na oblak.
  • Kamera snema le ko zazna gibanje, s čimer se izognemo uram posnetkov prazne sobe.
  • Kvalitetni Full HD 1080p posnetki, širok vidni kot in zmogljivo snemanje v temi.
  • Del celovite rešitve Netatmo za varen dom, ki vključuje kamerosenzorje in sireno.
 
 
 
Netatmo Welcome | Revolucionarna kamera, ki prepozna obraze

Z novo verzijo programske opreme je postala kamera Welcome še hitrejša in zmogljivejša. Nove napredne lastnosti so: Detekcija alarmov - ko Welcome zazna, da se je oglasil požarni, CO ali varnostni alarm, nam na zaslon telefona takoj pošlje opozorilo, posname video in doda zaznamek v časovnico dogodkov. Z nadgrajenimi algoritmi za prepoznavanje obrazov, so ti postali še bistveno hitrejši in bolj natančni. Poleg zapisovanja posnetkov na SD kartico, je sedaj mogoče tudi oblačno hranjenje posnetkov na Dropbox računu in hranjenje na lokalnem strežniku prek protokola FTP. Tako pridobimo skoraj neomejeno količino prostora za dolgotrajno hrambo posnetkov in back-up rešitev.

 

Netatmo Welcome | Revolucionarna kamera, ki prepozna obraze
 

 

Netatmo Welcome | Revolucionarna kamera, ki prepozna obraze

Namestitev in uporaba pametne kamere je neverjetno preprosta. Welcome enostavno postavimo kjerkoli znotraj objekta s pogledom na vhod, jo priključimo na napajanje in naložimo aplikacijo. Kamera samodejno poišče lokalno brezžično WiFi omrežje in se nanj poveže. Welcome začne takoj prepoznavati obraze, ki jih poimenujemo s preprostim dotikom zaslona.

 

Netatmo Welcome | Revolucionarna kamera, ki prepozna obraze

Welcome varuje zasebnost, saj se vsi zajeti posnetki in indentifikacijski podatki shranjujejo izključno na priloženo lokalno SD kartico in se ne pretakajo na oblak. Le zaslonska slika vsakega dogodka (zaznava obraza) se shrani na Netatmo Cloud. Če želimo lahko onemogočimo snemanje za izbrane osebe. Vzporedno lahko upravljamo z večjim številom Welcome kamer in dovolimo dostop neomejenem številu uporabnikov.

 

Netatmo Welcome | Revolucionarna kamera, ki prepozna obraze

Z Netatmo Welcome aplikacijo lahko kadarkoli in od kjerkoli preverimo kdo od članov družine je doma, spremljamo živo sliko z lokacije, v časovnici pogledamo pretekle dogodke in shranimo posnetke. Mobilna aplikacija je na voljo brezplačno za iOS in Android telefone, tablice in ure (Apple Watch). Z Netatmo spletno aplikacijo, lahko do kamere dostopamo tudi z notesnikom oz. in računalnikom (PC/Mac). Preverite kako deluje aplikacija Netatmo Welcome.

 

Netatmo Welcome | Revolucionarna kamera, ki prepozna obraze
 
 

Opis delovanja in tehnične karakteristike

  • Netatmo Welcome je revolucionarna varnostna kamera z vgrajeno tehnologijo prepoznavanja obrazov. Kako deluje sistem prepoznavanja obrazov? Kamera začne takoj, ko zazna gibanje identificirati obraze, ki jih opazi in jih shranjuje znotraj aplikacije. Welcome postopoma spoznavamo z obrazi naših domačih tako da s preprostim klikom dodajamo posnete obraze profilom posameznih družinskih članov. Več kot je posnetkov posamezne osebe, močnejši je njen profil in posledično boljša in hitrejša identifikacija. Identificiramo lahko do 16 oseb.
  • Del celovitega Netatmo varnostnega sistema, ki ga poleg kamere sestavlhajo še pametna sirena in pametni senzorji za vrata in okna
  • Welcome nas ne nadleguje z neprestanimi opozorili, da je opazila znano osebo. Ko se bo ta vrnila domov, nas bo na to kamera opozorila in nato za nastavljen čas to osebo obravnavala kot da je doma. Če želimo lahko tudi onemogočimo opozarjanje in snemanje za izbrane osebe.
  • Kamera snema le takrat ko zazna gibanje, s čimer se izognemo uram posnetkov prazne sobe.
  • Namestitev in uporaba Welcome kamere je neverjetno preprosta. Z priloženim napajalnim adapterjem jo priključimo v standardno 220V vtičnico in kamera samodejno poišče lokalno brezžično WiFi omrežje in se nanj poveže. Kamero povežemo na splet tudi prek vgrajenega Ethernet priključka. Postavimo jo na mesto, ki gleda proti vhodu v objekt, da tako zagotovimo da bodo posneti vsi ki vstopijo.
  • Vsi posnetki in identifikacijski podatki se shranjuje izključno na lokalno MicroSD flash kartico v kameri. Na Netatmo cloud se prek enkriptirane povezave naloži le zaslonska slika (Screen shot) vsakega posnetka, na kateri je najbolj jasna fotografija vsake identificirane osebe. Kameri je priložena 8 Gb kartica, vstavimo lahko kartico z kapaciteto do 32 Gb. Na priloženo SD kartico se v povprečju shrani dobrih 100 ur posnetkov. Ko je kartica polna, začnejo novi posnetki prepisovati najstarejše.
  • Vzporedno lahko upravljamo z večjim številom Welcome kamer in dovolimo dostop neomejenem številu uporabnikov.
  • Netatmo Welcome mobilna aplikacija je na voljo brezplačno za iOS in Android telefone, tablice in ure (Apple Watch).
  • Kompatibilne verzije operacijskega sistema - iOS 8 oz. Android 4.3. Aplikacijo lahko naložimo na neomejene število naprav.
  • Z uporabo spletne aplikacije Netatmo lahko s kamero upravljate prek notesnika oz. namiznega računalnika (PC/Mac).
  • Kamera Welcome zajema zelo kvalitetne posnetke v Full HD 1080p H.264 formatu v širokem 130° kotu in omogoča snemanje v temi. Vgrajen je 4 MP video senzor. Vgrajen je tudi mikrofon za zajem zvoka.
  • V paketu je Welcome kameri priloženo vse kar potrebujete za montažo - USB in Ethernet kabel, napajalni adapter in 8Gb SD kartica.
  • Dimenzije kamere: 45 x 45 x 151 mm.
  • Kamera je namenjena notranji (Indoor) namestitvi.
  • Garancijska doba 2 leti.
 
Netatmo celovit varnostni sistem

Netatmo prinaša celovit varnostni sistem, ki zaščiti vašo lastnino in preprečuje vlome. Za varnost doma poskrbijo notranja kamerasirena in senzorji. Pameten alarmni sistem se aktivira takoj ko zapustimo dom in de aktivira ko se vrnemo. Ko kamera prepozna neznano osebo ali senzorji zaznajo odprtje vrat oz. oken, smo o tem takoj obveščeni s sporočilom v brezplačno aplikacijo na telefonu. Obenem sirena sproži glasen 110dB alarm in tako odžene vlomilce. Ko nas ni doma, sirena predvaja pred posnete zvoke pasjega laježa, otroškega joka ropot sesalca... in tako odžene nezaželene goste. Namestitev sistema je zelo preprosta, posamezni elementi se medsebojno povezujejo brezžično. Na posamezno kamero lahko povežemo eno sireno in do 12 senzorjev.

Za več informacij obiščite proizvajalčevo spletno stran.
Artikel je bil dodan v katalog: sreda , 12. september 2018.
  Prijava



Ste pozabili geslo?

Ustvari račun
  Super ugodne cene
Logitech Miška Pebble 2 M350S Wireless, bela
30,06€
dobavljivo
AGP PRO, d.o.o.

    Ljubljanska cesta 22
    4000 Kranj
    Telefon: 04 234 02 99
    Faks: 04 234 02 97
    E-mail: info@agp-pro.si
    Odprto: pon - pet / 8:00 - 17:00 ure