Akcija
AKCIJA Napajalnik HP Notebook Power Adapter 90W RABLJEN AKCIJA Napajalnik HP Notebook Power Adapter 90W RABLJEN 30,00€
Servis računlanikov
Prva stran Pišite nam Novi artikli Akcija Lokacija
Pregled po oddelkih
  Izbrani artikli


Netatmo PAMETNI TERMOSTAT by Starck

179,99€
NA ZALOGI
  Kaj je novega?


TP-LINK TL-PA8010 KIT AV1200 powerline starter kit adapter

79,84€
dobavljivo
Vrh » Katalog » Hišna avtomatizacija » Netatmo pametno ogrevanje » NETATMO-RAD01
PAMETNI RADIATORSKI VENTIL Netatmo
Natisni stran
PAMETNI RADIATORSKI VENTIL Netatmo

Cena: 79,99€
Dobavljivost: NA ZALOGI
Šifra artikla: NETATMO-RAD01
Vse cene so z 22% DDV.


Netatmo by Starck | Pametni radiatorski ventili za 37% nižje stroške ogrevanja

Pametni radiatorski ventili Netatmo by Starck prinašajo v naše domove popolnoma nov koncept ogrevanja. Z uporabo pametnih ventilov na eleganten način znižamo stroške ogrevanja za celih 37%. V brezplačni aplikaciji na mobilnem telefonu lahko kadarkoli iz kavča ali drugega konca sveta preverimo in nastavimo temperaturo za vsako posamezno sobo. Sistem se prilagodi našim življenjskim navadam in ciklom. Z opazovanjem rutinskih dnevnih opravkov in vnešenih urnikov, neprestano samodejno nastavlja optimalno temperaturo in tako skrbi za racionalno potrošnjo energije. Pametne radiatorske ventile brez težav namestimo v vseh več-stanovanjskih objektih, nadomeščajo tako klasične ročne kot termostatske ventile. Pametni radiatorski ventili bodo na voljo v Q1 2017. 

Pametni radiatorski ventili - glavne lastnosti
 

Glavne lastnosti pametnih radiatorskih ventilov Netatmo:

 • Veliki prihranki - privarčujte do 37% pri stroških ogrevanja doma.
 • Nastavljanje željene temperature v prostoru na daljavo, za vsako posamezno sobo.
 • Pametno samodejno prilagajanje temperature našim aktivnostim, delom dneva in vnešenim urnikom.
 • Brezplačna mobilna aplikacija za iOSAndroid in Windows Phone naprave ter spletna aplikacija za PC/Mac.
 • Možnost namestitve v samostojnih hišah in več stanovanjskih objektih, z različnimi tipi ogrevanja.
 • Preprosta nadomestitev obstoječih ročnih in termostatskih ventilov.
 • Kompatibilnost z ekosistemom za pametni dom Apple HomeKit, glasovno upravljanje temperature prek asistentke Siri.
 • Design Philippe Starck.
 

 

Pametni radiatorski ventili - veliki prihranki

Pametni radiatorski ventili Netatmo so namenjen vsem, ki želite znižati stroške ogrevanja. Z njihovo pomočjo lahko spremljamo in nastavljamo temperaturo v prostorih prek telefona in tako pridobimo neposreden vpliv na optimizacijo energetskih stroškov. V raziskavi opravljeni na Univerzi za energetiko Supélec, je bilo ugotovljeno, da se v primerjavi z ročnimi ventili z uporabo ventilov Netatmo znižjo stroške ogrevanja za zavidanja vrednih 37%. Sistem konec vsakega meseca izdela in pošlje poročilo o potrošnji energije v preteklem obdobju in doda nekaj nasvetov kako izboljšati učinkovitost. Kliknite za ogled vzorčnega poročila.

 

Pametni radiatorski ventili - preprsto upravljanje

S pomočjo pametnih ventilov Netatmo, nastavljamo željeno temperaturo na daljavo, iz kavča ali drugega konca sveta, in to za vsako posamezno sobo. Ob prvi uporabi nam aplikacija zastavi 5 vprašanj in na osnovi odgovorov sestavi urnik ogrevanja, ki ga lahko vedno prilagodimo našim željam. Temperaturo lahko nastavljamo tudi ročno, z vrtenjem ventila. V posamezen ogrevalni sistem lahko vključimo do 20 ventilov. Netatmo ventili nadomestijo vse tipe obstoječih ročnih in termostatskih ventilov.

 

Pametni radiatorski ventili - pametno ogrevanje

Z radiatorskimi ventili Netatmo lahko nastavljamo temperaturo za vsako posamezno sobo in tako poskrbimo za popolno udobje. Sistem sestavi urnik ogrevanja, ki ga prilagodimo našim željem. V kopalnici tako ob željenih delih dneva dvignemo temperaturo, v spalnici jo čez dan ko je ta prazna znižamo. Ventili tudi zaznajo odprto okno in ob tem znižajo temperaturo radiatorja, ter tako prihranijo dodatno energijo.

 

Pametni radiatorski ventili - aplikacija

Netatmo mobilna aplikacija je na voljo brezplačno za iOSAndroid in Windows Phone operacijske sisteme. Upravljanje je izjemno preprosto in učinkovito saj temperaturo v prostorih spreminjamo s preprosto kretnjo po zaslonu. Znotraj aplikacije tudi spremljamo zgodovinske preglede (grafe) porabe in nastavljamo časovne temperaturne intervale. Aplikacijo lahko naložimo na neomejeno število naprav. Za PC in Mac uporabnike poteka upravljanje prek Netatmo spletne aplikacije. Preverite kako deluje aplikacija.

 

Pametni radiatorski ventili - Design by Starck

Elegantna oblika pametnih ventilov, je delo vodilnega industrijskega oblikovalca Philippe Starcka. Odlično se poda v vsak ambient in se z uporabo enega od 4 priloženih barvnih filtrov obarva iz bele v željeno barvo. Na napravi je vgrajen kvaliteten E-ink zaslon, ki prikazuje trenutno temperaturo. Ventil napajajo standardne AA baterije, njihova življenjska doba je 2 leti..

 

Netatmo by Starck | Termostat za pametne telefone | Pametno ogrevanje

Pametni radiatorski ventili Netatmo so na voljo kot paket start, v katerem dobite 2 kosa ventilov, relay, ki skrbi za komunikacijo med ogrevalnim sistemom in spletom, baterije in ves potreben pribor za montažo, vključno z nastavki za radiatorje. Start paket omogoča oddaljeno krmiljenje dveh radiatorjev in s tem upravljanje temperature v dveh prostorih. Za vsak dodaten prostor v domu, ki bi ga radi upravljali, kupimo dodatni ventil. Dodatni ventil deluje le v povezavi z Paketom Start ali pametnim termostatom Netatmo by Starck, torej ga ne moremo samostojno krmiliti.

Za več informacij obiščite proizvajalčevo spletno stran.
Artikel je bil dodan v katalog: ponedeljek , 12. december 2016.
  PrijavaSte pozabili geslo?

Ustvari račun
  Super ugodne cene
TP-LINK TL-WPA7510 KIT AV1000 733Mbps powerline starter kit adapter
81,24€
dobavljivo
AGP PRO, d.o.o.

  Ljubljanska cesta 22
  4000 Kranj
  Telefon: 04 234 02 99
  Faks: 04 234 02 97
  E-mail: info@agp-pro.si
  Odprto: pon - pet / 8:00 - 17:00 ure