Akcija
Netatmo PAMETNI TERMOSTAT by Starck Netatmo PAMETNI TERMOSTAT by Starck 179,99€
Servis računlanikov
Prva stran Pišite nam Novi artikli Akcija Lokacija
Pregled po oddelkih
  Izbrani artikli


Netatmo MERILEC DEŽJA Dodatni modul za vremensko postajo

69,00€
NA ZALOGI
  Kaj je novega?


LENOVO IdeaPad 3 8GB 256GB SSD 15,6`` (39,62cm) Intel Core i3 1005G1 Windows 10 Home (81WE0164SC) prenosni računalnik

574,24€
dobavljivo
Vrh » Katalog » Hišna avtomatizacija » Netatmo pametno ogrevanje » netatmo-pametni-radi
NETATMO Pametni radiatorski ventili by Starck
Natisni stran
NETATMO Pametni radiatorski ventili by Starck

Cena: 199,99€
Dobavljivost: NA ZALOGI
Šifra artikla: netatmo-pametni-radi
Vse cene so z 22% DDV.


 

Netatmo by Starck | Pametni radiatorski ventili za 37% nižje stroške ogrevanja

Pametni radiatorski ventili Netatmo by Starck prinašajo v naše domove popolnoma nov koncept ogrevanja. Z njihovo uporabo na eleganten način znižamo stroške ogrevanja za izdatnih 37%. V brezplačni aplikaciji na mobilnem telefonu lahko kadarkoli iz kavča ali drugega konca sveta zelo preprosto nastavimo temperaturo za vsako posamezno sobo v domu. Netatmo sistem ogrevanja se prilagodi našim življenjskim ciklom. Z opazovanjem rutinskih dnevnih opravkov in v povezavi z vnešenimi urniki, neprestano samodejno nastavlja optimalno temperaturo v prostorih in tako skrbi za dobro počutje in racionalno potrošnjo energije. Pametni radiatorski ventili nadomeščajo večino obstoječih klasičnih ročnih in termostatskih ventilov. Uporabimo jih lahko v vseh večstanovanjskih objektih s skupinskim in daljinskim ogrevanjem ter v povezavi s Pametnim termostatom Netatmo tudi v hišah z individualnim sistemom ogrevanja.

Pametni radiatorski ventili - glavne prednosti
 

Glavne prednosti pametnih radiatorskih ventilov Netatmo:

 • Izjemni prihranki z do 37% nižjimi stroški za ogrevanje doma.
 • Oddaljeno nastavljanje željene temperature za vsako posamezno sobo z mobilnim telefonom.
 • Samodejno prilagajanje temperature našim aktivnostim, delom dneva in vnešenim urnikom.
 • Brezplačna mobilna aplikacija za iOS in Android naprave ter spletna aplikacija za PC/Mac.
 • Možnost namestitve v samostojnih hišah in večstanovanjskih objektih z različnimi tipi ogrevanja.
 • Preprosta nadomestitev obstoječih ročnih in termostatskih ventilov.
 • Podpora za Apple ekosistem za pametni dom HomeKit, glasovno nastavljanje temperature prek asistentke Siri.
 • Design Philippe Starck.
 
 
 

 

Pametni radiatorski ventili - veliki prihranki

Pametni radiatorski ventili Netatmo so namenjeni vsem, ki želite elegantno znižati stroške ogrevanja. V raziskavi opravljeni na Univerzi za energetiko Supélec, je bilo ugotovljeno, da se z uporabo ventilov Netatmo znižajo stroški ogrevanja za zavidanja vrednih 37%. Sistem pametnega ogrevanja Netamo temelji na prilagojenem urniku, ki za vse sobe v domu inteligentno določi in nastavlja optimalno temperaturo glede na dele dneva, vreme, izolacijo, število oseb v prostoru in letne čase. Ventili tudi zaznajo odprto okno in ob tem znižajo temperaturo radiatorja ter tako dodatno privarčujejo.

 

Pametni radiatorski ventili - preprsto upravljanje

Preprosta kretnja v aplikaciji na mobilnem telefonu zadostuje, da iz kavča ali drugega konca sveta na daljavo nastavimo željeno temperaturo za vsako posamezno sobo v domu. Temperaturo lahko nastavljamo tudi ročno, z vrtenjem ventila, v korakih po 0,5°C. Na napravi je vgrajen kvaliteten E-ink zaslon, ki prikazuje trenutno in nastavljeno temperaturo. Ventil deluje v razponu od 5°C do 30°C. V posamezen ogrevalni sistem je mogoče dodati do 20 ventilov. Napajanje je izvedeno prek priloženih AA bateriji z življenjsko dobo 2 leti.

 

Pametni radiatorski ventili - pametno ogrevanje

Netatmo sistem sestavi urnik ogrevanja, ki se popolnoma prilagodi našim željam in zunanjim dejavnikom. Sistem tako recimo ob željenih delih dneva v kopalnici dvigne temperaturo na 21°C, v spalnici jo čez dan, ko je ta prazna, vzdržuje na 17°C. Ponoči se samodejno grejejo le spalnice, v ostalih prostori se vzdržuje nižja temperatura. Ko zjutraj vstanemo, je kopalnica ponovno ogreta na prijetnih 21°C, Seveda lahko v vsakem trenutku na mobilnem telefonu ali samem ventilu tudi sami nastavimo željeno temperaturo. Ta se bo vzdrževala tri ure in po tem ponovno preklopila na ogrevalni urnik. Ko smo od doma odsotni, sistem vključi Eco način in zniža temperaturo v vseh prostorih. Netatmo pametno ogrevanje tudi poskrbi, da se iz počitnic vedno lahko vrnemo v topel dom.

 

Pametni radiatorski ventili - aplikacija

Netatmo mobilna aplikacija je na voljo brezplačno za iOS in Android operacijske sisteme. Upravljanje je izjemno preprosto in učinkovito saj temperaturo v prostorih spreminjamo s preprosto kretnjo po zaslonu. Znotraj aplikacije je nazorno prikazana zgodovina porabe in urnik ogrevanja v katerem nastavljamo in spremljamo časovne temperaturne intervale. Aplikacijo lahko naložimo na neomejeno število naprav. Netatmo spletna aplikacija omogoča upravljanje s sistemom tudi za PC in Mac uporabnike. Uporaba Netatmo sistema ogrevanja je popolnoma brezplačna.

 

Pametni radiatorski ventili - Design by Starck

Elegantna oblika Netatmo pametnih ventilov, ki obogati izgled naših ambientov, je delo vodilnega industrijskega oblikovalca Philippe Starcka. Ventilom so priloženi štirje barvni filtri, ki jih obarvajo v željenem tonu. Netatmo ventili nadomestijo vse tipe obstoječih ročnih in termostatskih ventilov. V paketu dobite šest različnih prilagoditvenih montažnih členov, s čimer je pokrita velika večina ventilov na trgu. Kompatibilnost svojega trenutnega sistema ogrevanja lahko preverite na tej povezavi.

 

Netatmo by Starck | Pametni radiatorski ventili - paketi

Pametni radiatorski ventili Netatmo so na voljo kot starter paket, v katerem dobite 2 kosa ventilov, relej, ki skrbi za komunikacijo med ogrevalnim sistemom in spletom, baterije in ves potreben pribor za montažo, vključno z nastavki za radiatorje. Starter paket omogoča oddaljeno krmiljenje dveh radiatorjev in s tem upravljanje temperature v dveh prostorih. Za vsak dodaten prostor v domu, ki bi ga radi upravljali, kupimo dodatni ventil. Dodatni ventil deluje le v povezavi z Paketom Start ali Pametnim termostatom Netatmo by Starck, torej ga ne moremo samostojno upravljati.

 

Netatmo by Starck | Pametni radiatorski ventili | FAQ
 
Artikel je bil dodan v katalog: sreda , 21. november 2018.
  PrijavaSte pozabili geslo?

Ustvari račun
  Super ugodne cene
LENOVO IdeaPad 5 16GB 1TB SSD 15,6`` (39,62cm) Intel Core i7 1165G7 Windows 10 Home (82FG00EDSC) prenosni računalnik
1.253,05€
dobavljivo
AGP PRO, d.o.o.

  Ljubljanska cesta 22
  4000 Kranj
  Telefon: 04 234 02 99
  Faks: 04 234 02 97
  E-mail: info@agp-pro.si
  Odprto: pon - pet / 8:00 - 17:00 ure